OS4 DepotLogo by Nickman 
(anonymous IP: 3.235.137.159,1548) 
 HomeRecentStatsSearchSubmitUploadsMirrorsContactInfoDisclaimerConfigAdmin
 Menu

 Features
   Crashlogs
   Bug tracker
   Locale browser
 

 Categories

   o Audio (331)
   o Datatype (49)
   o Demo (188)
   o Development (555)
   o Document (21)
   o Driver (90)
   o Emulation (143)
   o Game (902)
   o Graphics (477)
   o Library (103)
   o Network (212)
   o Office (60)
   o Utility (837)
   o Video (64)

Total files: 4032

Full index file
Recent index file

 Links

  Amigans.net
  OpenAmiga
  Aminet
  IntuitionBase


Support the site


 File comments for:  Game » Puzzle » soko4mui.lha

Soko4MUI

Description: Thinking game with MUI Interface
Download: soko4mui.lha
Version: 1.2
Date: 20 Oct 2014
Category: game/puzzle
FileID: 9012
RSS Feed url: http://os4depot.net/modules/comments/rssfeed.php?file=game/puzzle/soko4mui.lha

[Back to readme page]   [Add Comment]   [Refresh page]

Comment by: samo79 (2.40.92.236)At: 21 Oct 2014, 07:29File version: 1.2
The iconification seems almost broken, it will works only if you open the game (atleast) twice, but the first session of the game still remaining opened !
 
 
Comment by: zzd10h (93.10.94.30)At: 20 Oct 2014, 06:46File version: 1.2
Yes, this version works nicely.
Bravo !
 
 
Comment by: Marko Drag (87.144.153.158)At: 19 Oct 2014, 13:11File version: 1.1
I have now uploaded V1.2 which fixes the sound/startup problem. It should appear here within the next days.
 
 
Comment by: McFly (88.76.135.44)At: 15 Oct 2014, 11:27File version: 1.1
set NOSOUND in Tooltypes then the Game starts :)
 
 
Comment by: Marko Drag (217.250.67.240)At: 14 Oct 2014, 20:05File version: 1.1
@zzdh10, @Danica:
I currently can't reproduce this error message (yet). I tried it on a OS4.0 and a OS4.1 installation. On both the game started as soon as hwp_avcodec and hwp_muiroyale were installed.
But I will continue to try finding out why it doesn't seem to work on some installations.
 
 
Comment by: zzd10h (93.10.94.30)At: 13 Oct 2014, 21:03File version: 1.0
Yes, for me too, still the same error with hwp_avcodec installed.
 
 
Comment by: Danica (92.201.232.64)At: 13 Oct 2014, 19:49File version: 1.0
Error message "Hollywood error at startup : "Sample file kiste_scheiben.wav is an unknown/unsupported format ! File :Soko4MUI.hws (current line: 54 - In function: LoadSample)"! hwp_avcodec is installed. :(
 
 
Comment by: Marko Drag (80.140.95.249)At: 13 Oct 2014, 18:25File version: 1.0
@zzdh10h:
Thanks for your feedback.

1) The .info file of version 1.0 has a bug. This will be fixed in version 1.1. Until then, you can start the game from shell or delete the .info file.

2) Please also install the following library:
http://os4depot.net/index.php?function=showfile&file=library/hollywood/hwp_avcodec.lha
Afterwards you shouldn't get that error message anymore.
 
 
Comment by: zzd10h (93.10.94.30)At: 07 Oct 2014, 05:57File version: 1.0
Hello,
I don't succeed to try it on my system.
1) I have to remove the .info file to start it (start with MultiView otherwise)
2) Hollywood error at startup : "Sample file kiste_scheiben.wav is an unknown/unsupported format ! File :Soko4MUI.hws (current line: 54 - In function: LoadSample)
 
 

Copyright © 2004-2020 by Björn Hagström All Rights Reserved