OS4 DepotLogo by Nickman 
(anonymous IP: 54.196.73.22,1202) 
 HomeRecentStatsSearchSubmitUploadsMirrorsContactInfoDisclaimerConfigAdmin
 Menu

 Features
   Crashlogs
   Bug tracker
   Locale browser
 

 Categories

   o Audio (328)
   o Datatype (47)
   o Demo (181)
   o Development (534)
   o Document (21)
   o Driver (88)
   o Emulation (142)
   o Game (859)
   o Graphics (460)
   o Library (93)
   o Network (202)
   o Office (57)
   o Utility (807)
   o Video (61)

Total files: 3880

Full index file
Recent index file

 Links

  Amigans.net
  OpenAmiga
  Aminet
  IntuitionBase


Support the site


 File comments for:  Graphics » Misc » flashmandelng.lha

FlashMandelNG

Description: Mandelbrot & Julia fractals for OS4 Amigas
Download: flashmandelng.lha
Version: 1.7
Date: 19 Jun 2018
Category: graphics/misc
FileID: 10624
RSS Feed url: http://os4depot.net/modules/comments/rssfeed.php?file=graphics/misc/flashmandelng.lha

[Back to readme page]   [Add Comment]   [Refresh page]

Comment by: Severin (51.7.225.28)At: 05 Jun 2018, 21:57File version: 1.6
V1.6 altivec is working fine.
 
 
Comment by: Fl@sh (37.119.99.116)At: 05 Jun 2018, 21:55File version: 1.6
@Severin
Please can you try the new 1.6 version and report if altivec version works ok?
 
 
Comment by: Fl@sh (37.119.99.116)At: 05 Jun 2018, 21:33File version: 1.6
@Severin
Please can you try the new 1.6 version and report if altivec version works ok?
 
 
Comment by: Severin (51.7.225.28)At: 03 Jun 2018, 03:48File version: 1.5
The altivec version of 1.5 does not render on my X1000, I just get a black screen, wait a few seconds the beep/flash and still nothing.

Non-altivec version renders ok.
 
 
Comment by: Fl@sh (37.182.186.84)At: 17 May 2018, 11:16File version: 1.3
@tonyw

I'll try to reproduce the crash and will look inside the startup code to fix it. Can you try the altivec version and report here if it works or not?
 
 
Comment by: tonyw (211.30.212.17)At: 16 May 2018, 10:03File version: 1.3
It runs OK from Shell. I don't think there is anything wrong with the icon, all the tooltypes seem to be in order.
 
 
Comment by: tonyw (211.30.212.17)At: 16 May 2018, 09:43File version: 1.3
I confirm Alex's comment about an immediate crash with OS4.1. The failure is a reference to 0xDEADBEEF (on my X5K), so the program is trying to read memory that has been returned to the kernel via FreeVec().
 
 
Comment by: CygnusEd (212.7.182.216)At: 21 Mar 2010, 19:36File version: 1.1
@ AlexC

I could not reproduce your problem here. What happens, if you delete the icon (info) file and launch the problem from a shell? Maybe the info file is corrupt.

@ PhantomInterrogative + Severin

Please send your requests to Dino Papararo, he is the maintainer of the FlashMandel package.
 
 
Comment by: Severin (83.67.70.55)At: 21 Mar 2010, 17:21File version: 1.1
@AlexC

It works fine here with 4.1u1 once I'd turned on the executable bit in the icon.
 
 
Comment by: Severin (83.67.70.55)At: 21 Mar 2010, 17:16File version: 1.1
Did you have to include all those pictures? the archive is only 1.5mb without them saving 34mb of downloading for people with slow connections (yes they still exist, I know people who still can't get adsl and other who have it but it's not much faster than dialup).
 
 
Comment by: PhantomInterrogative (162.114.144.129)At: 18 Mar 2010, 12:58File version: 1.1
Could you add the Lyapunov set to the program?
 
 
Comment by: AlexC (76.170.1.43)At: 18 Mar 2010, 06:55File version: 1.1
Here with OS4.1u1 it crashes in icon.library as soon as I click the icon. Same with the 68k-noFPU version.

I'll post the crashlog.
 
 

Copyright (c) 2004-2018 by Björn Hagström All Rights Reserved
Amiga OS and its logos are registered trademarks of Hyperion Entertainment