OS4 DepotLogo by DBAlex 
(anonymous IP: 3.231.229.89,1390) 
 HomeRecentStatsSearchSubmitUploadsMirrorsContactInfoDisclaimerConfigAdmin
 Menu

 Features
   Crashlogs
   Bug tracker
   Locale browser
 

 Categories

   o Audio (330)
   o Datatype (47)
   o Demo (186)
   o Development (541)
   o Document (21)
   o Driver (89)
   o Emulation (142)
   o Game (874)
   o Graphics (469)
   o Library (102)
   o Network (207)
   o Office (56)
   o Utility (827)
   o Video (62)

Total files: 3953

Full index file
Recent index file

 Links

  Amigans.net
  OpenAmiga
  Aminet
  IntuitionBase


Support the site


 File comments for:  Utility » Docky » rnetmon.lha

Rnetmon

Description: Network stack monitor
Download: rnetmon.lha
Version: 53.2
Date: 16 Nov 2008
Category: utility/docky
FileID: 4252
RSS Feed url: http://os4depot.net/modules/comments/rssfeed.php?file=utility/docky/rnetmon.lha

[Back to readme page]   [Add Comment]   [Refresh page]

Comment by: jaokim (79.136.17.174)At: 14 Aug 2013, 16:06File version: 53.2
Have to add that it works in the latest AmigaOS 4.1, since the comments say otherwise. OS AmiUpdated as of posting date.
 
 
Comment by: MichaelMerkel (62.214.219.116)At: 18 Nov 2008, 13:58File version: 53.2
same here - no go!
even snoopy does not show smth interesting.
 
 
Comment by: Tinkerbell (84.61.194.64)At: 17 Nov 2008, 21:36File version: 53.2
dosn´t work here under 4.1 :(
 
 
Comment by: Amigan (217.95.199.30)At: 17 Nov 2008, 21:33File version: 53.2
I want using this nice docky but it doesn't work!!! :(((((((
Please help!
 
 
Comment by: Raziel (84.145.35.234)At: 17 Nov 2008, 00:31File version: 53.2
Still nothing :-(
The error window pops up on double-click, but adding or dragging to AmiDock
doesn't do anything, not even the error window comes up...
 
 
Comment by: Tuxedo (93.144.54.67)At: 16 Nov 2008, 18:17File version: 53.1
Same here :(
Dragging(or adding a docky) dont produce anything on AmiDock...
maybe you have a different AmiDock version?
developer? beta-tester?
 
 
Comment by: Tuxedo (93.144.54.67)At: 16 Nov 2008, 18:17File version: 53.1
Same here :(
Dragging(or adding a docky) dont produce anything on AmiDock...
 
 
Comment by: sinisrus (77.194.140.75)At: 16 Nov 2008, 17:45File version: 53.1
no work in my os4.1
 
 
Comment by: hella (217.95.192.156)At: 16 Nov 2008, 14:44File version: 53.1
I have the same problem. :(
 
 
Comment by: rwo (77.212.28.210)At: 16 Nov 2008, 14:16File version: 53.1
try and set +e protection bit

and then add it via the gui.

I can't reproduce the error here.
 
 
Comment by: SZAMAN (78.8.100.58)At: 16 Nov 2008, 14:07File version: 53.1
Same here (AmigaOS 4.1)
 
 
Comment by: Raziel (84.145.35.234)At: 16 Nov 2008, 13:57File version: 53.1
Doesnt work as it doesn't seem to do anything when dragged on AmiDock

No docky icon is added, no error message is given, playin nothing
 
 

Copyright © 2004-2019 by Björn Hagström All Rights Reserved